Termeni şi Condiţii

 

Prezentul document pune la dispoziția, prin conținutul său, terților utilizatori „Regulamentul” privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.start4business.ro

Site-ul este operat de societatea SBL Group Srl, cu sediul în 55 Comanesti, Suceava. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Administratorul Start4Business face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertente (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. www.start4business.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna „Termenii și condițiile de utilizare” căt și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Start4Business sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Mod funcționare

Comenzile efectuate pe site-ul www.start4business.ro și toate site-urile conexe sunt confirmate printr-un e-mail de înregistrare primit după finalizarea comenzii. Programele comandate sunt trimise prin e-mail/sms după finalizarea comenzii.

În urma finalizării cu succes a unei comenzi online, utilizatorul cumpărător primește pe adresa de mail furnizată detaliile programelor cumpărate, pe care apoi le poate printa pentru a le prezenta la intrarea în locul de desfășurare a evenimentului. Alternativ, cumpărătorul poate prezenta biletele direct pe ecranul smartphone-ulului, variantă pe care o recomandăm. Accesul la evenimentul pentru care s-au achiziționat bilete online se face în baza scanării codului QR de pe bilet.

Modalități de plată

Pentru cumpărarea de produse sau bilete de acces la evenimente, Start4Business acceptă următoarele modalități de plată:

Plata cu cardul

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către http://mobilpay.ro/, partenerul Start4Business în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi.

Prin menținerea activă a opțiunii Activează opțiunea plăți rapide, prezentă în formularul de plată online pus la dispoziția Start4Business de către procesatorul de plăți, utilizatorul își dă acceptul pentru activarea serviciului prin care se vor putea efectua ulterior plăți online doar prin introducerea codului de securitate CVC2/CVV.

Plata prin transfer bancar

Se va face pe baza proformei primite în urma comenzii dvs, pe datele bancare transmise de dvs.

Plata prin ramburs

Livrarea se face prin curier rapid. Toate comenzile efectuate în cursul zilei până în ora 14:00 vor fi predate firmei de curierat Fan Courier în aceeași zi, livrarea efectuându-se în termen de 24-48 ore (1-2 zile lucrătoare, excepție făcând zilele libere legale sau condiții meteorologice extreme). După predarea plicului / coletului către firma de curierat, cumpărătorul primește înștiințare pe adresa de mail introdusă în momentul lansării comenzii, cu numărul de expediție alocat de sistemul firmei de curierat.

Taxa de transport

Taxa de transport este suportată exclusiv de client, în urma alegerii personale a acestei modalități de livrare și de plată și este în valoare de xx lei atât pentru București, cât și pentru zonele limitrofe*.

*zone ce fac parte din raza de acoperire a Fan Courier Express SRL, care pot fi modificate unilateral de aceasta. Excepție fac zonele din afara ariei de acoperire Fan Courier, pentru care se percepe taxa pe kilometru suplimentar de la cel mai apropiat punct de lucru Fan Courier din zona respectivă, caz în care veți fi contactat telefonic sau prin e-mail de către un operator SBL Group. SRL pentru înștiințare.

Returnarea contravalorii biletelor

Start4Business este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii site-ului pot achiziţiona produse sau bilete de acces la evenimentele organizate de acesta. Pe cale de consecinţă, întreaga răspundere faţă de utilizatori în legătură cu evenimentele respective revine organizatorului. Aceştia îşi asumă integral răspunderea faţă de cumpărătorii de bilet pentru eventualele întarzieri, amânari, anulări sau pentru orice alte probleme în legătură cu evenimentele ale căror bilete au fost comercializate prin intermediul platformei SBL Group.SRL, pentru derularea acestora în condiții necorespunzătoare sau în alte condiții decât cele comunicate public de organizator sau cele prevăzute de legislația în materie, precum și pentru orice restricții impuse cu privire la evenimente de terțe persoane implicate în organizarea lor sau de autorități. Organizatorul are dreptul sa modifice datele de desfășurare a evenimentului, noile informații fiind anunțate prin mijloace de comunicare specifice.

Biletul achiziţionat poate fi returnat sau schimbat numai cu respectarea condiţiilor de la pct. A de mai jos, cu excepţia cazului în care evenimentul respectiv este anulat (nu mai are loc), caz în care returnarea biletului și rambursarea sumelor achitate va fi efectuată potrivit lit. B de mai jos. Sub nicio formă nu se mai iau în considerare cererile de rambursare primite din data evenimentului sau ulterior acestuia.

  1. Returnarea biletului poate fi efectuată în termenele şi cu respectarea condiţiilor de mai jos, prin transmiterea unei solicitări în acest sens către contact@start4business.ro
  2. Dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel puţin 30 de zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului (sau în funcție de datele contractuale – pentru evenimentele în care se încheie contract), cumpărătorul de bilet primeşte ca urmare a anulării biletului, fie 90% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul, etc), fie un voucher pentru suma integrală (determinată conform prevederilor de mai sus). Voucherul poate fi utilizat pentru cumpărarea de bilete la alte evenimente prin intermediul site-ului www.start4business.ro sau site-urile conexe acestuia.
  3. Dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel puţin 14 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului (sau în funcție de datele contractuale – pentru evenimentele în care se încheie contract), cumpărătorul de bilet primeşte ca urmare a anulării biletului, fie 70% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc), fie un voucher pentru aceeaşi sumă (determinată conform prevederilor de mai sus). Voucherul poate fi utilizat pentru cumpărarea de bilete / produse la alte evenimente prin intermediul site-ului www.start4business.ro sau site-urile conexe acestuia.
  4. Dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel puţin 7 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului (sau de prima zi a acestuia, în cazul unui festival), cumpărătorul de bilet primeşte ca urmare a anulării biletului, fie 50% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc), fie un voucher pentru 50% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc). Voucherul poate fi utilizat pentru cumpărarea de bilete la alte evenimente prin intermediul site-ului www.start4business.ro sau site-urile conexe acestuia.

În funcţie de momentul formulării solicitării, cumpărătorul se va afla într-una din situaţiile menţionate la pct. 1-3 de mai sus, fără a le putea combina sau cumula. Cu alte cuvinte, dacă, solicitarea este formulată cu 18 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului, operează exclusiv pct. 2 de mai sus (fără a dobândi cumulativ şi drepturile menţionate la pct. 3 de mai sus).

Biletele nu pot fi returnate sau schimbate decât cu acordul organizatorului evenimentului respectiv în cazul în care solicitarea este formulată cu mai puţin de 7 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului.

În eventualitatea anulării unui eveniment, vă rugăm să trimiteţi solicitarea dvs. în acest sens pe adresa www.start4business.ro. Mai departe Start4Business în funcţie de momentul la care este formulată solicitarea, va rambursa suma integrală, în termen de maxim 15 zile lucrătoare, doar prin transfer bancar sau prin creditarea operatiei direct pe cardul cu care s-a facut (in cazul tranzactiilor procesate prin www.mobilpay.ro). Pentru a înlătura orice îndoială, SBL Group.SRL precizează că nu va fi returnat decât preţul biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc).

Nota de informare privind protecția datelor personale  

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, administratorul site-ului va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Vă informăm că datele personale pe care utilizatorii le furnizează administratorului site-ului sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că datele personale pe care le furnizează sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime de către administratorului site-ului a serviciilor de reclamă, marketing și publicitate, a serviciilor de comunicații electronice și a serviciilor asociate platformei online de vânzare bilete la evenimente.

Fiecare utilizator, la opțiunea sa proprie, furnizează unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de către administratorul site-ului. Refuzul furnizării anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesării anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate partenerilor contractuali ai Start4Business implicaţi în furnizarea serviciilor prin intermediul site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

Totodată, utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că ștergerea datelor lor personale va fi urmată de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de către administratorul site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere în scris în acest sens, pe care să o trimită apoi prin poștă la adresa administratorul site-ului: SBL Group.SRL, cu sediul în 55 Comanesti, Suceava sau prin e-mail la adresa: contact@start4business.ro

Administratorul Start4Business este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 27754.

Limitarea răspunderii

Start4Business nu răspunde sub nicio formă, în nicio măsură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. SBL Group nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legătură cu acest serviciu. Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate în totalitate și în mod independent de către furnizorii noștri, SBL Group.SRL va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

Factura fiscală persoane juridice

Pentru comenzile efectuate în numele unei entități juridice se pot emite facturi fiscale în urma unei solicitări scrise primite pe contact@start4business.ro respectiv pe adresa firmei Start4Business. Solicitarea trebuie să conțină: numărul de comandă sau numele pe care s-a efectuat comanda și datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).