Cât de mare este încrederea în tine?

👉 Cât de mare este încrederea în tine?

Probabil o mare parte din oameni și-au pus problema, la un moment dat, dacă AU  sau  NU AU, încredere in ei! 

La fel de probabil este și faptul că prea puțini dintre noi, ne-am pus cu adevărat problema ”cât de mare este această încredere în noi sau până la ce cote poate ajunge?”

La fel a fost și în cazul meu sau chiar mai rău: uneori am avut încredere în mine să urc munții la propriu și la figurat, alteori, abia dacă am putut să fac o tură de alergare.
Uneori aveam rezultate, alteori eșecuri după esecuri. Uneori cuceream fetele foarte repede (student fiind), alteori eram atât de timid încât nici eu nu mă înțelegeam cum de nu pot  scoate două cuvinte raționale pe gură, și …TOT AȘA. 
Au fost primele momente în care mi-am dat seama că nu am încredere stabilă în mine.

Salut, sunt Sebastian BALA și, pentru cei care încă nu mă cunosc, sunt Master Trainer în cadrul Start4Business si Antreprenor de peste 17 ani, iar astăzi îți scriu câteva rânduri despre ÎNCREDERE și cum te pot ajuta eu să-ți construiești încrederea mult dorită în tine, o încredere de nezdruncinat.

Abia după mai multe urcușuri și coborâșuri, după o serie de eșecuri personale mai degraba, (unele chiar consecutive, de nu se mai opreau) mi-am pus problema ÎNCREDERII în mine.
Am eu oare suficientă încredere în mine ?

Așa că m-am pus să învaț tot felul de tehnici de a-mi crește repede încrederea în mine precum:
– mi-am luat lucruri scumpe pe care mi le doream;
– m-am antrenat la sala;
– am fost la cursuri de dezvoltare personală;
– m-am inconjurat de oameni de succes
și multe alte tehnici, din care o parte chiar au funcționat. Până la un punct! 
Acel punct sau acele puncte care, de fapt, printr-o analiză interioară, o conștientizare profundă, le poți schimba, altfel totul parcă este într-un cerc vicios. 
Te-ai simțit vreodata așa, ca fiind într-un cerc vicios?

Adevarata încredere vine din interior și la pachet, cu conștientizarea adevăratului EU, a asumării întregii responsabilități a ceea ce ești și poți deveni.

Sunt mai multe tipuri de incredere: 
Incredere joasă, Incredere înaltă, dar instabilă, incredere falsă și Incredere autentică.

Care crezi TU că este cea mai validă și de durată?
Evident, cea înaltă și stabilă.

Apoi apare in minte intrebarea: Cat de inalta sau cat de mare sa fie increderea aceasta ?

Mult timp nu am știut cum să îmi evaluez ÎNCREDEREA sau cum să o egalez la cote înalte. Ulterior am găsit un test al încrederii în sine, de la Brian Tracy, pe care l-am adaptat in română și pe care am să ți-l propun și tie. 

Inainte de a-ți spune cum poți să determini nivelul încrederii în tine cu ajutorul testului, vreau să te mai întreb ceva:

Tu ai observat că toți oamenii de succes, de la actori, fotbaliști, antreprenori, vedete – au un nivel mare al increderii in sine?
Oare, ai observat că intre nivelul de incredere și câștiguri există o corelație?

Ei bine, de asta mă aflu astăzi aici și îți trimit acest email! Pentru a te ajuta să-ți crești nivelul încrederii in tine. Să ai o încredere de 200 de puncte. 

👉 Cum si de ce 200 puncte?
Ei bine, pentru asta te invit la un eveniment organizat de către echipa Start4Business, în care vei afla punctajul încrederii în sine și cum să crești acest punctaj. 
Uite detaliile mai jos ! Sper să nu ratezi șansa aceasta, mai ales că probabil va fi printre ultimile dăți în care este Gratuit.

PS: dacă vrei DOAR testul încrederii în sine, fără a mai participa la workshop, te invit să trimiți un mesaj pe adresa de la final acestui material cu textul ”Vreau Test Incredere” și îți trimitem PDF-ul prin care determini singur, nivelul tău de incredere.

🗼 Workshop Online Incredere nemărginită & Atitudine proactivă 🗼

 Vrei sa afli care este nivelul REAL al increderii in tine?

 Vrei sa dobandesti o incredere AUTENTICA si solida in tine?

 Vrei sa iti dezvolti o ATITUDINE PROACTIVA precum a unui antreprenor de top?

Daca toate acestea sunt importante pentru tine si chiar, mai mult, iti doresti incredere stabila si pe termen lung,  te invitam la #Worshop Online despre incredere si atitudine.

 Link inscriere Workshop ai aici

Ne vedem la final cu mai multa incredere !