FORMULA

Workshop interactiv pentru echipe performante.

Ce vei descoperi in acest workshop?

1.  Exercitiul de interactiune echipa: exercitiu interactiv cu scopul de a identifica nivelul de incredere si comunicare in cadrul echipei.

2.   Testul Senzorial: test autocunoastere, cu scopul de a descoperi principalul canal senzorial de comunicare al fiecarui participant si cum sa influentam cu impact in interactiunea cu ceilalti.

3.   Tipologia DISC : identificam care este tipologia predominanta a fiecarui participant; identificam care este tipologia celor cu care interactionam; cum sa comunicam eficient si care sunt elementele de motivare pentru fiecare din tipologiile studiate.

4.   Fisa Personala: un exercitiu de cunoastere a
angajatilor prin latura personala, confidential pentru fiecare participant. Ulterior, pe baza informatiilor colectate, se face raport pentru zonele de imbunatatire.

5.   Formularul Echipa: un exercitiu individual sub forma de formular anonim, pe baza caruia vom putea analiza gradul de implicare al membrilor echipei, cat de bine se cunosc si se sustin oamenii in cadrul companiei, ce ii motiveaza, etc.

6. Concept TEAM: dezvoltam conceptul de echipa, concept care presupune : ce ne uneste, ce ne desparte, cum construim echipa, pe ce ne focusam si ce este important in echipa ta.

7. Formula evolutiei rapide: identificam importanta mediului de dezvoltare in cadrul echipei si formula de evolutie rapida pentru fiecare rol in parte

Ce bonus-uri mai primesti la acest workshop?

Cine este trainerul din acest program?

Cecilia STANCIU, Coach, Trainer & Consultant, cu peste 19 ani experienta in pozitii de top management, inginer cu peste 30 ani de experienta in industria fashion international, ajuta cu pasiune si dedicarea, antreprenorii si managerii in dezvoltarea lor si luarea deciziilor importante din afacerile lor.

Testimoniale

Cum te poti califica pentru acest training?