Despre Noi

Misiunea Noastră

     Misiunea noastră este să ajutăm antreprenorii romăni să-și dezvolte abilitățile cu scopul de a obține performanță în afaceri.

Ne asumăm această misiune prin livrarea de programe special concepute sub formă de training 1 to 1, coaching, masterclass-uri, workshop-uri de grup și consultanță personalizată.

  • Abilități

    Suntem cea mai dinamică companie din România care oferă consultanţă și training în dezvoltarea afacerilor și a abilităților de afaceri.

  • Servicii

    Prin serviciile noastre oferim experiențe transformaționale la nivel de individ și de organizație, atât pentru abilităţile profesionale cât și pentru evoluția accelerată în plan personal.

  • Expertiză

    Deținem o arie complexă de expertiză dovedită prin experiența trainerilor și consultanții noștri, astfel fiind gata să-ți oferim un start sănătos, să-ți dezvolți rapid afacerea și resursa umană.

0

Clienti

0

Ore de training

Rezultate
obținute.

0

Traineri

0

Clienti Satisfacuti

Rezultateobținute.

0

Clienți

0

Ore de training

0

Traineri

0

Clienți Satisfacuți

Obiectivul Nostru

Obiectivul nostru este să servim un număr de peste 5.000 de antreprenori anual. Ne-am propus să atingem acest obiectiv prin colaborarea cu clienții și partenerii nostri, cu care împărtășim valori comune precum:

Motto-ul echipei Start4Business:
 “Toate lucrurile cu adevărat mărețe au fost făcute mereu împreună.”

Vrei sa-ti dezvolti afacerea in mod accelerat?