Cecilia STANCIU CoFondator Start4Business

Expertiză

Educație

Rezervă ACUM o sesiune cu un trainer.

Consultanță în valoare de 100€ CADOU

Contactează-ne!

Cu o pregătire în inginerie textilă, Cecilia Stanciu, are 28 de ani de experienţă în industria îmbrăcămintei şi a modei, ultimii 19, în funcţii de conducere.

Expertiza ei constă în dezvoltarea de produs, bugetare, planificare de afaceri, aprovizionare globală şi lanţ de aprovizionare.

Absolvent al Universităţii Tehnice Gh. Asachi din Iaşi, promoţia 92. încă din 2004 Cecilia Stanciu face parte din managementul IC Group A/S, un grup danez situat în Copenhaga care deţine 11 mărci de modă şi cu o vechime de peste 80 de ani.

În calitate de Director General al companiei lor de producţie cu sediul în Bucureşti, a condus lanţul de aprovizionare EMEA al IC Group A/S din Danemarca, cu o cifră de afaceri medie de 45 milioane euro  pe an.

Începând cu iulie 2019 este Director General al Tiger of Sweden România, una din mărcile grupului IC Group A/C, gestionând întreg lanţul de aprovizionare şi realizând o cifră de afaceri anual de 34 milioane euro.

Citatul favorit: Să avem seninătatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat, curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat, şi înţelepciune de a face deosebire între acestea două. – Marcus Aurelius

Primii ani de activitate, imediat după terminarea facultăţii, i-am petrecut ca  profesor de specialitate în oraşul natal Buzău, moment în care am descoperit înclinarea către meseria de dascăl.

De-a lungul activităţii mele am lucrat cu echipe de zeci şi sute oamenii, cu diverse tipologii şi naţionalităţi, cu diverse provocări, care m-au ajutat să înţeleg relaţiile interumane, importanţa lucrului în echipă şi efectul pe care îl are echilibru dintre viaţa personală şi profesională.

Din dorinţa de cunoaştere continuă am accesat evenimente de training şi dezvoltarea personală, ceea ce mi-a redeschis pasiune pentru a ajuta oamenii în evoluţia lor.

În 2019 am cunoscut pe Sebastian Bala, Trainer şi Antreprenor cu care împreună am fondat ceea ce astăzi reprezintă Start4Business Academy.

Conduci o afacere și vrei să-ți dezvolți echipa? Te invităm să ne cunoaștem. Prima sesiune de training e CADOU din partea noastră.