Cornelia NIȚU Trainer & Coach Start4Business

Educație

Expertiză

Rezervă ACUM o sesiune cu un trainer.

Consultanță în valoare de 100€ CADOU

Contactează-ne!

În anul 2005 am decis să dezvolt propria mea firma de consultanță din Craiova, pentru că imi doream să experimentez afacerile din altă perspectivă, ceea ce învățasem în primii 15 ani de carieră pe care i-am avut într-un brand internațional.

Nu m-am gândit niciodată la cât succes doresc să am, nu știam nici în câte milioane de euro vreau să-mi măsor acest succes, nu aveam decât un singur gând: Să servesc clienții mei la standarde de excelență!

Eram convinsă că satisfacția este doar la pachet cu multa muncă… și nu am greșit! Am atins succesul în plan fianciar cum niciodată nu aș fi fost măcar capabilă să sper!

Rețeta: am pregătit mereu ziua de mâine, am deschis ochii la toate oportunitățile, am acționat cu integritate în sprijinul și în folosul clienților mei!

Citatul favorit: „Vei primi în viață orice dacă vei ajuta suficienți oameni să obtină ceea ce isi doresc.”

Acum, după alți 17 ani de activitate, ani în care am servit în multe domenii de activitate economică (fabrici de confecții, antreprenori în imobiliare și construcții, H.O.R.E.C.A., agricutură, servicii, ONG-uri, etc), pot afirma că obiectivul a rămas același, Să ajut cât mai mulți oameni să-și atingă potențialul” și împreună cu ei să mă dezvolt atât eu cât și echipa mea.

Pasiunea mea pentru dezvoltarea afacerilor și antreprenoriat reprezintă AND-ul meu. Am aflat ce înseamnă să conduci echipe de la câțiva oameni la echipe cu sute de salariati, însă mai știu că pentru mine provocarea este să creez un mediu de lucru îndrumător, care să pună în valoare talentul și pasiunea oamenilor din echipă.

Sunt aici să te ajut și îmi pasă de tine cât și de succesul tău în afaceri !

informații de contact

Conduci o afacere și vrei să-ți dezvolți echipa? Te invităm să ne cunoaștem. Prima sesiune de training e CADOU din partea noastră.