👉Cum sa faci 250.684 ron profit in 6 luni ? 💶💴💵💸

👉Cum sa faci 250.684 ron profit in 6 luni ? 💶💴💵💸

Cum sa faci 250.684 ron profit in 6 luni ? 

Ti-ai da 30 minute din viata ta pentru a castiga 50 000 euro profit? Crezi ca se poate sa ajungi la aceasta suma? Daca DA, in cat timp? De ce crezi ca NU se poate si in cazul tau?

In ultimii 17 ani am lansat mai multe afaceri in domenii diferite; am ajutat sute de oameni direct si peste 1000 de oameni indirect sa-si dezvolte competentele si afacerile. In ultima vreme ma ocup de training si consultanta pentru afaceri de la 50 000 euro pana la firme cu 5 000 000 euro incasari, poate chiar si mai mult. Ajut antreprenori si manageri, firmele sa-si dezvolte procesele, oamenii, competentele, mindset-ul si strategiile in business. Impreuna cu colegii mei, Cecilia STANCIU si Mihai MAIEREAN, oferim o arie de servicii bazate pe expertiza dovedita in ani (peste 14-15 ani fiecare din colegi) pe care o punem in slujba antreprenorilor in directia cresterii lor. 

Aceste lucruri au devenit totusi normale pentru mine in sensul ca facem asta de vreo 2 ani in formatul actual, la Start4Business cu rezultatele mai sus mentionate si altele, cu urcusuri si coborasuri, dar totusi, parca ceva ma apasa.

Urmarind un om interesant, cu mind-set puternic, Valentin Bărbulescu, am observat ceva si mai interesant si anume, faptul ca ajuta oamenii in mod concret sa-si atinga potentialul ca si coach sau ca si experti in aria lor de experitza, sa obtina cifre de 10 000 euro incasari si chiar mai mult. TOT RESPECTUL! Pe mine unul, m-a inspirat.

Noi, la Start4Business, nu prea lucram cu coach si freelanceri, dar in cadrul firmei, in sistem intern, sub anumite conditii de colaborare: trebuie sa ai peste 10 ani expertiza in business, sa vrei sa ajuti oamenii, sa treci testul celor 6 luni, ajutam anumiti profesionisti sa treaca la nivelul de trainer! Consideram oarecum ca pentru a fi trainer trebuie sa ai de unde sa vorbesti si sa indrumi pe altii. Totusi, Valentin m-a inspirat in sensul ca oamenii vor rezultate! Altfel, chiar este de prisos sa stai in traininguri si webinarii lungi, sa mergi la toate workshop-urile gratuite…uite asa am decis sa ajut prin transparenta, skill-uri si mind-set cateva persoane sa obtina 50 000 euro profit si nu doar asa … in 6 luni !

Ce zici, cum suna pentru tine?

Vreau sa ajut antreprenori sa obtina incasari si profituri de 50 000 euro in 6 luni!

Chiar astazi am avut o situatie in firma si m-am uitat la o chestie: unii oameni, nu toti, pun banii mai presus de tot si sunt dispusi sa se piarda pe ei sau sa dea totul pentru bani. Asta m-a inspirat si mai tare. Eu zic altfel: Cat ar trebui sa dai/ platesti pentru a obtine obiectivul de 50 000 euro profit?

Hai sa incepem cu cateva chestii de baza inainte! Ce ai nevoie sa se schimbe in viata ta, la tine pentru a ajunge la 50 000 euro

profit in 6 luni?

  • Schimba-ti prioritatile si seteaza ca obiectiv numarul 1 suma propusa (in cazul nostru 50 000 euro sau alta suma.)
  • Schimba-ti atitudinea in fata temerilor tale, fricilor care te tin pe loc ca nu poti sa faci, ca nu reusesti, ca o sa esuezi sau macar foloseste-le sa te propulseze mai departe. Abandoneaza-te total pentru obiectivul tau nr.1
  • Creste nivelul competentelor tale: probabil unii se intreaba cum de avem asa multe training-uri?! mai exact sunt 15 in diferite forme livrate (poate par mai multe, dar nu sunt), insa sunt SKILL-uri de baza pentru un antreprenor (de la 0 la 5 000 000 euro). Probabil poti face bani multi din orice, dar sa fii nr.1 in acel domeniu, de acord?
  • Creste valoarea serviciile tale si a ta, in mod intentionat. Nimeni nu-ti da mai mult decat ceri sau decat valorezi. In loc sa schimbi pretul, creste valoarea iar serviciile si produsele tale se vor vinde de la sine.
  • Schimba-ti mediul in care esti: nu degeaba se spune ca veniturile tale sunt egale cu media veniturilor celor mai apropiate 5 persoane din viata ta. Pentru a avea profituri mai mari de 50 000 euro, trebuie sa te inconjori cu oameni de la care poti invata sau au depasit nivelul de 50 000 euro. Iti vor ridica energia, termostatul financiar, increderea, perspectiva si directia. Invata de la oameni mai destepti ca tine.
  • Upgrade la mindset. Daca in prezent ai profituri mai mici de 50 000 euro, inseamna ca ceva inca te mai tine pe loc. Poate fi nivelul competentelor, mediul sau chiar oamenii din jur – dat toate acestea, le poti alege, schimba prin deciziile pe care le iei. Schimba-ti gandirea si iti vei schimba rezultatele.
  • Focus si efort concentrat. Probabil ca nu toti din acest grup vor atinge suma de 50 000 euro in 6 luni, dar in mod sigur, cei care nu-si concentreaza eforturile si focusul pe un singur obiectiv, poate mai indraznet sau chiar de alta natura si isi consuma energia in tot felul de directii… in mod sigur nu vor realiza nimic. Am numeroase exemple, chiar personale, de reusite si realizari in diverse domenii doar prin puterea perseverentei si concentrarea pe un singur obiectiv care au avut sorti de izbanda chiar de la zero pornind.
  • Atitudinea fata de bani, siguranta si evolutie. Probabil inca mai sunt oameni care isi cauta un nivel de siguranta financiara. NU imi doresc pentru ei decat sa-l gaseasca. NU exista sa ai succes si sa atingi obiective indraznete precum cel de 50 000 euro in 6 luni sau chiar mai mult, cu o atitudinea de merg la sigur, siguranta castigului, certitudinea succesului pentru ca NU exista asa ceva… Nu ma crezi? Verifica si la alti oameni care au atins suma respectiva, chiar sume mai mari. Cei care isi cauta siguranta prea mult in job, firma sau castiguri sunt cei care nu-si asuma prea multe riscuri sau prea repede. ATENTIE ! asuma-ti riscuri, dar calculate si inteligente.
  • Creste nivelul de motivatie! Nu cred ca exista sa atingi un rezultat fara o motivatie pe masura … sau cel putin pentru prima oara.In atingerea obiectivului ai nevoie de o energie pe masura, o motivatie pe masura! Cum sa cresti energia si motivatia pentru a obtine 50 000 euro profit in 6 luni? Simplu. Raspunde pe o coala de hartie, cat mai sincer cu tine, la urmatoarea intrebare: De ce vreau eu sa castig 50000 euro? 20 raspunsuri, daca nu poti da cel putin 20 raspunsuri sincere, personale, antrenante, cred ca ai slabe sanse sa reusesti.
  • Concetreaza-ti costurile pe realizarea rezultatelor. Unii dintre noi, printre care si persoana de fata, au facut unele afaceri reducand costurile si poate chiar mai mult. Ideea este sa reduci costurile dar pe de alte parte sa-ti asumi costurile iminente ale realizarii obiectivului tau. Pune-ti intrebari de genul: care sunt costurile realizarii acestui obiectiv de fapt? Sunt eu dispus sa platesc costul intreg si in avans pentru a realiza ceea ce mi-am propus?

Oameni buni, succesul, implinirea obiectivelor si o viata frumoasa sunt disponibile oricui este suficient de hotarat, de motivat si este dipus sa depuna efortul plus pretul realizării dorintelor lui.

Viata nu iti este datoare cu nimic, doar tu esti dator fata de tine sa obtii ceea ce ti-ai propus, in cazul de fata 50 000 euro sau 250 684 ron profit in 6 luni sau chiar mai mult.

PS: la ora aceasta, 01:14 AM, nu ca m-ar lasa piciorul sa dorm   (dupa interventia de zilele trecute), DAR mai mult, nu ma lasa obiectivul meu nr.1 sa stau si sa astept sa se intample.

Lasa un Comentariu