Mihai MaiereanExpert Contabil

Expertiza

­ččá Expert Contabil

­ččá Training&Consultan┼ú─â

­ččá Management Afacerilor

­ččá Public Speaking

Educatie

­ččá Membru CECCAR,

­ččá Post-Universitara

­ččá Formator autorizat ANC

Expertiza

Expert Contabil

Training&Consultanta

Management Afacerilor

Public Speaking

Educatie

Membru CECCAR,

Post-Universitara

Formator autorizat ANC

Am ├«nceput cariera ├«n domeniul financiar contabil ├«n anul 2007 o dat─â cu primul an de universitate, dup─â ce absolvisem colegiul ├«n acela┼či domeniu.

După 6 ani de experienţă în domeniul financiar contabil, mi-am dat seama că nu e despre mine să fiu un contabil simplu care să se ocupe de operarea unor documente într-un soft de contabilitate.

Am realizat c─â pot ├«mp─ârt─â┼či ┼či altora din experien┼ú─â mea ┼či astfel am creat propriile programe prin care am ├«nceput s─â predau contabilitate celor ├«ncep─âtori ├«n acest domeniu.

Tot ├«n acela┼či an m-am certificat ca formator la ANC.

Citat creat de mine: Viteza cu care vei ajunge la succes este determinată de forţa visului tău care apăsă pedala de acceleraţie!

Motto profesional: O cifr─â pe care nu o cuno┼čti, nu o po┼úi schimba!

De-a lungul carierei am condus diferite echipe în compartimente pe partea financiar-contabila.

Cea mai mare realizare profesional─â a fost de a contribui la cre┼čterea vitezei de produc┼úie a unei companii prin organizarea fluxului de gestiune de materii prime.

În 2017 am înfiinţat propria companie de servicii de contabilitate pentru antreprenori prin care promovăm contabilitatea online.

Deoarece ├«mi place s─â ajut oamenii ┼či sunt orientat pe partea de training ┼či consultan┼ú─â ├«n business, am zis DA proiectului Start4Business prin care pot s─â ofer din experien┼úa mea prin programele din aria de servicii ale proiectului.

informatii de contact

Suceava Str. Gheorghe Doja nr.99
Profil social
Rezerv─â ACUM o sesiune cu un trainer.
Consultan╚Ť─â ├«n valoare de 100 ÔéČ CADOU.

Vrei s─â ai claritate ├«n cifrele din afacerea ta ╚Öi un bun management financiar? Te invit─âm la o sesiune CADOU cu unul din traineri no╚Ötri certifica╚Ťi.